If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
IXIBIT мисля че на лични ти обесних каде какво и какъв размер постни го тука За главата Гиги 5 десети е равно на 0.5 мм И въобще незнам що така си се омотал твойта да не е свалена 0.5 от десетата случайно
Отговора ти за размерите го има по-нагоре в темата.
Иначе започнах да правя генерацията,но не намерих тръба на 55мм и за това взех на 57 вътрешно -тънкостенна черна.
Крайното ми гърне ще е на 57 също,но от супра като правя точно копие на един стар Remus който имам.
Мисля да не сменям резонатора,който е на 50 мм вътрешно,след него всичко ще е на 57мм.
Тва се казва пример
ок,ще го сменя,но няма такъв размер оригинално,така че ще си го правя сам,кво толкова............за 2 дена пробих 1200 дупки в супра 2мм,че няма да напрая още 500 ли
Тва се казва пример
ок,ще го сменя,но няма такъв размер оригинално,така че ще си го правя сам,кво толкова............за 2 дена пробих 1200 дупки в супра 2мм,че няма да напрая още 500 ли
Колега, дай снимки на гърнето, което првиш ако можеш да видя вътре как го правиш, ако не е тайна естествено :P
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Кво дупчите луди ли сте ? Има готови надупчени тръби на всякакви размери А ватата може да я вземете от всякакво ново и евтино гърне Мисля че поръчково проходно гърне излиза някъде около 200лв и то неръждавейка ко се мъчите незнам
БТВ, стабилни ли са ти оборотите на празен ход или играят?
Играят! Само когато я изфорсирам над 3200 об. тогава си застава стрелката мирно на около 950 об/мин-иначе си играят постоянно като я карам на по ниски обороти
Хм, и моята е така. И другите 2-3 дето ги гледах - и те бяха така- с нестабилни обороти Във ванто не можаха да открият какво й е, но аз си мисля че е нещо дребно - замърсена дроселова клапа или моторчето за празни обороти. А относно невървенето до 3000 оборота си мисля, че трябва да направим едно сравнвние с друга такава алфа, за да се елиминира субективния фактор
Comment